STRAVIČNI URLICI! J*bem li ti MRTVU majku Nasrnuo pa UDARIO... Zar na ženu? Haos i totalno ludilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNI URLICI! "J*bem li ti MRTVU majku" Nasrnuo pa UDARIO... Zar na ženu? Haos i totalno ludilo!

Delirijum!

Sinoć su zadrugari dobili pizzu za večeru i kako to uvek bude, neki imaju veće apetite i nije im dovoljan njihov deo pa na kraju uzmu više nego što im pripada. Svađa oko hrane najčešće izazove najžešće svađe.

Tako je bilo i sinoć, kada je Toma Panić prokomentarisao da je Bora Santana pojeo više nego što mu pripada, a onda je Bora pobesno i počeo da mu psuje mrtvu majku.

- Hajde da vidim koliko si pojeo, pojeo si celu picu - prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Toma što je naljutilo Boru do krajnjih granica.

- J*baću ti mamu, j*baću ti Jasminu, j*baću ti mamu mrtvu ti jebe. Šta kaže on meni ciganine, šta kaže koliko ja jedem? Šta me gleda - vikao je Bora na Tomu.

- Sto majki da ti j*bem, j*bem li ti mamu u p*čku da ti jebem - vikao je Toma i slučajno okrznuo rukom Minu koja je pokušavala da ga smiri, ali joj se odmah izvinuo. Potom ga je obezbeđenje izvelo napolje.

U pozadini se čuo nečiji krik.

- Mina, skloni se, ima ko to da radi - rekao je neko.

Prvi si krenuo Boro, odmah si krenuo da mu psuješ majku, ti si ispao g*vno. Baš da te vidim sutra, sada mu psuješ majku kada je tu obezbeđenje, šta se k*rčiš koji k*rac. Razvalićeš ga moj k*rac, ne smeš da mu priđeš - vikao je Marko na Boru.

- Sad ću da mu j*bem majku, samo da obučem patike. Ponižava me i on je meni rekao "J*bem ti mater cigansku" - rekao je Bora Mikiju koji je takođe smatrao da je Bora prenaglio sa psovkama.

Celu situaciju i Tomin boravak u zatvoru pogledajte na videima.

Toma je potom završio u zatvoru.

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.