STRAVIČNA NESREĆA ju je obeležila, a da li se sećate Dee Đurđević u Zvezdama Granda? BLISTALA JE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA ju je obeležila, a da li se sećate Dee Đurđević u "Zvezdama Granda"? BLISTALA JE!

Retko ko se seća!

Dea Đurđević poslednjih nekoliko godina važi za jedno od najlepših TV lica u našoj zemlji.

Ova mlada dama svoju karijeru započela je kao novinar reporter u jutarnjem programu, a onda joj se 2017. godine ukazala fantastičnu priliku, da sa svojim kolegom Predragom Sarapom taj program i vodi.

Nažalost, tokom ove godine zbog strašne nesreće koja je zadesila, morala je da napravi višemesečnu pazu, ali se nedavno na radost mnogbrojne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publike vratila na male ekrane.

Ono što je malo poznato je to da je ova lepa Beograđanka čak i pre 11 godina vrlo često bila na televizji.

Naime, Dea Đurđević 2008. godine bila je redovan gost u publici "Zvezda Granda".

Ona je kroz čelo takmičenje bila podrška prevaču Nemanji Stevanoviću.

Na starim snimcima može se primetiti da je Dea bila jedna od najveselijih  i najglasnijih u studiu na Košutnjaku, uvek je skakala, pevala i igrala sa širokim osmehom na licu.

U nekoliko navrata društvo joj je pravila i njena mama, koja joj je uz dečka Mladena bila najveća podrška i oslonac tokom teškog perioda kroz koji je prolazila. One su oduvrk vrlo vezane i često zajedno idu na kocerte, događaje, letovanja a sada imate priliku da vidite kako je to ranije izgledalo.

Još tada se moglo primetiti koliko Đurđevićevu kamera voli, njena plava kosa i širok osmeh bili su primamljivi kameri, a i ona je vrlo dobro znala da "flertuje" sa njom.

Објава коју дели Nemanja Stevanovic ® (@nemanjastevanovic82) дана 7. Феб 2019. у 4:50 PST

Očigledno je da je bila jedna od najvernijih navijača i velika podrška jer nije propustila nijednu emisiju u kojoj je njen favorit nastupao.

Nemanja Stevanović, lepoj voditeljki nije zaboravio to što je bila uz njega, te se toga prisetio i pružio joj veliku podršku nakon nesreće.

- Pre 12 godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici. Sada ja navijam za tebe, i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo brz oporavak" - napisao je tada pevač na svom Instagram profilu.

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.