STRAŠNO! Kristina se oseća ŽIVOTNO UGROŽENO, priznala kroz suze! Kristijanove pretnje lede krv u žilama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 11:44

STRAŠNO! Kristina se oseća ŽIVOTNO UGROŽENO, priznala kroz suze! Kristijanove pretnje lede krv u žilama!

Nove šokantne priče Golubovića...

Kristijan Golubović ponovo je šokirao publiku rijalitija "Zadruga", kada je objasnio da se u svetu opasnih momaka, kojem on pripada, uvrede i nesuglasice kažnjavaju na suroviji način, nego u rijalitiju i da zbog toga zadrugari treba da se paze kako ga vređaju, zbog njegovih prijatelja iz spoljnog sveta. On je istakao da ga je Kristina Spalević vređala tokom svađa.

- Ovako, u kameru dođe i kaže: "Kristijan Golubović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveća p**ka!" Ja ne smem da ti kažem šta je moj kum rekao za to. Kaže, ti ako nećeš, ja oću.

U tom trenutku, Kristina, koja je plakala zbog razmirica sa Kristijanom, izjavila je da se zbog njegovih priča oseća životno ugroženom. Da li je bila ironična ili ozbiljna, prosude u snimku ispod teksta.

- Pazite šta pričate, ne zbog mene, nego zbog ljudi koji su pre dvadeset godina pucali ljudima u glavu za takvu stvar. Ko što treba od mene da se paze oni koji za njega tako priča. Mom kumu da kaže žena: "J**** te u usta, kriminalcu na baterije"? Ja joj odmah pucam u glavu! On je za mene to već uradio. To je druga dimenzija, drugi svet. Nije u redu, ali... Tamo je crno ili belo, sve je jednosmerno - pričao je Kristijan, a celo izlaganje poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.