STIŽE PRINOVA! Glumica KRILA TRUDNOĆU, pa objavila da je u devetom mesecu: Ovo je nešto NAJLEPŠE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 15:54

STIŽE PRINOVA! Glumica KRILA TRUDNOĆU, pa objavila da je u devetom mesecu: "Ovo je nešto NAJLEPŠE!"

Čestitke pljušte sa svih strana!

Početkom septembra meseca prošle godine glumica Tijana Marković izgovorila je sudbonosno „da“ svom izabraniku Draganu.

Posle venčanja u Beogradu, Tijana i njen suprug bračne zavete su po drugi put razmenili u Cirihu, a proslavu su organizovali za najbliži krug prijatelja.

Ova ljubavna priča uskoro će biti krunisana prinovom, koja će sudeći po fotografiji koju je glumica podelila, stići vrlo brzo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dragi moji, divnih 9 meseci. Biti u blagoslovenom stanju je nešto najlepše što žena može da oseti. Grlim vas! - napisala je Tijana u opisu fotografije na kojoj ponosno pokazuje trudnički stomak.

Inače, Tijana je poznata po brojnim ulogama, a jednu od najzapaženijih ostvarila je glumeći Mariju Milošević, ćerku Slobodana Miloševića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.