STIŽE I NJENA: Luna saznala da je Kockareva objavila knjigu, pa otkrila TEZE iz njene (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE I NJENA: Luna saznala da je Kockareva objavila knjigu, pa otkrila TEZE iz njene (VIDEO)

Svako treba da iskoristi svojih pet minuta.

Učesnici rijalitija "Zadruga" odgovarali su sinoć na pitanja novinara, a kao po nekom nepisanom pravilu, jedna od prvih je prozvana Luna Đogani.

PLAČ U VILI: Gagi UŠAO u Parove nakon ŠTO je Baki OPLEO po Luni! Posvađali se pre 6 meseci

Ona je u rijalitiju "Zadruzi 2" saznala je da je njena suparnica Kristina Kija Kockar objavila knjigu pod nazivom "Moj potpis" u kojoj je doslovce objasnila njene avanture sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem. Luna je otkrila da je to je bila prvobitno njena zamisao, a sada je prokomentarisala šta misli o Kijinoj knjizi.

- Drago mi je da je uspela. Milan mi je dao ideju da treba da napišem knjigu, ali sam odustala. Mislim da je to jako teško, saznala sam da ulazim ovde i odustala. Drago mi je da je uspela. Želim joj puno sreće - poručila joj je Luna.

- Pisala bih kako sam doživela njih dvoje, samo bi bila knjiga za mene, njega i nju. Imala sam teze, ali to nisam realizovala, posvetila sam se butiku i nekim svojim stvarima. Svako treba da iskoristi svojih pet minuta, drago mi je da je to Kija ostvarila - dodala je blogerka.

Luna je takođe otkrila da se može desiti da i ona napiše svoju verziju knjige po izlasku iz ovog rijalitija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.