STIGLO VANREDNO PISMO: Od SUTRA UJUTRU sve se menja! Sloba poludeo, RAZDVOJILI SU IH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLO VANREDNO PISMO: Od SUTRA UJUTRU sve se menja! Sloba poludeo, RAZDVOJILI SU IH!

Ne želi više.

Ponedeljak veče u "Zadruzi" rezervisano je, između ostalog za pitanja novinara.

Ipak, večeras je Veliki šef za zadrugare pripremio jedno iznenađenje pre nego što su novinari počeli da postavljaju pitanja ukućanima, pa je voditeljka Dušica Jakovljević najavila dva vanredna pisma koja su poslata u kuću.

UŽASNA ISTINA KONAČNO ISPLIVALA: Maca Diskrecija nas je sve OBMANULA! Razotkrivena je, SUZE I OČAJ!

U prvom pismu zadrugarima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je saopšteno da izaberu osmoro dobrovoljaca, što su oni morali i da učine i to pre nego što su saznali o čemu se radi. Ovonedeljni vođa Marko Miljković izabrao je između ostalih Lunu i Teodoru, bez svojih jačih polovina Slobe i Anđela, što je Radanovića izuzetno iznerviralo pa je u nekoliko navrata negodovao.

Ubrzo potom stiglo je i drugo pismo u kojem im je rečeno da se od sutra ujutru u Zadrugu uvode ozbiljne promene.

- U vašem malom gradu, Zadruzi, već sutra ujutru će biti otvorena fabrika. Uopšte neće biti lako obaviti sve poslove u fabrici, jer je vreme da u Zadruzi osetite život onog dela populacije koja svako jutro odlazi na posao i bavi se teškim poslovima. Kao što u spoljašnjem svetu poslodavci ne dozvoljavaju kašnjenje na posao, tako će se i kašnjenje u vašoj fabrici kažnjavati. Imaćete pauze za čaj, kafu ili ručak i to je jedino vreme kada ćete moći da napuštate svoja radna mesta. Nosićete sa sobom lanč pakete jer ćete se u kuću vraćati tek onda kada radno vreme u fabrici bude završeno - pročitao je Marko.

VANREDNO IZ PRODUKCIJE: Sledeće nedelje ONI stižu u Zadrugu! Svi su BESNI, Luna viče: Neee SMRDE...

Oni koji su izabrani za dobrovoljce obradovali su se ovom zadatku, ali je Sloba teško podneo to što ga Marko nije izabrao i što će biti razdvojen od svoje devojke Lune Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.