STIGLO POJAČANJE KOD RAŽNATOVIĆA! Veljko potpuno spreman za bebu - Odmah objavio fotografiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 19:31

STIGLO POJAČANJE KOD RAŽNATOVIĆA! Veljko potpuno spreman za bebu - Odmah objavio fotografiju (FOTO)

Mora neko da čuva naslednika.

Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana svakog trenutka mogu postati roditelji, s obzirom da je ona u devetom mesecu trudnoće.

Pripreme za slavlje povodom dolaska prinove uveliko traju, a Veljko do detalja misli na sve.

Ovih dana je, pored priprema za najvažniju ulogu u životu, maksimalno posvećen boksu, treninzima i svom omiljenom hobiju, gajenju pasa.

Oko ne laže

A post shared by SERBIAN >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on May 8, 2020 at 11:42am PDT

On je danas objavio fotografiju na kojoj se vide dva mala šteneta Rotvajlera, a u opisu videa, Ražnatović je napisao: "Dva čuvara!".

Izgleda da je ove pse nabavio kako bi rasli zajedno sa njegovim sinom i čuvali ga.

BONUS VIDEO: Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.