STIGLA NA GROBLJE: Na sahranu Marka Živića došla i glumčeva BIVŠA žena - POZNATA VODITELJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 14:36

STIGLA NA GROBLJE: Na sahranu Marka Živića došla i glumčeva BIVŠA žena - POZNATA VODITELJKA

Od glave do pete u crnini, a velikim naočarima krije tugu na licu.

Glumac Marko Živić (49) preminuo je 14. oktobra u KBC Dragiša Mišović nakon što se nedeljama borio sa koronom.

Danas je u Beogradskom dramskom pozorištu održana komemoracija u njegovu čast, kojoj su prisustvovale brojne Živićeve kolege, a u 14 časova održana je i sahrana na Novom groblju.

Brojne kolege i prijatelji polako se okupljaju kako bi ispratili Marka na večni počinak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kovčeg je izložen ispred crkve na Novom groblju. Na sahranu je došla i Markova bivša supruga, poznata voditeljka Nataša Pavlović, koja je podsetimo, bila u potpunom šoku jer je iz medija saznala da joj je bivši muž preminuo.

Nataša i Marko su bili u braku 4 godine a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima. Ona mu je takođe bila najveća podrška kada se pre nekoliko godina borio sa rakom jednjaka i želuca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.