STEGAO SAM SEBI VRAT: Ono što je Kristijan Golubović učinio oduševiće naciju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 17:16

STEGAO SAM SEBI VRAT: Ono što je Kristijan Golubović učinio oduševiće naciju (VIDEO)

Pomno su ga pratile...

Kristijan Golubović okupio je svoju ekipu u pabu "Prijatelji" i održao im je lekciju kako se odbraniti od neprijatne situacije, ukoliko se nasuprot njih nađe silovatelj.

- Pazi sada, žena se nađe i izađe iz lifta, misli komšija, on uzme skakvac i stavi joj na gušu, tu nema, on je bode po instiktu i refleksu. Ona ga pita da li hoće novac, opuštaš priču, da uđeš u konverzaciju sa njim, jer on je tad u adrenalinu, uzbuđen je i seksualno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i patološki i samo ga spustiš. Ja sam to rekao. Ako te drži, on brzo dolazi do vrhunca, to su seksualno poremećene ličnosti, potpuno neispunjenje. On je nju sigurno vrebao, ko zna, možda je dva meseca pratio. On je totalno u prednosti i od samog šoka koji doživljavaš. I tačno vidiš koji je stepen, pogledaš mu i građu. Tanke ruke, krive noge, zubi kakvi su mu, oči. U nekoliko trenutaka, zamisli da ti ja uđem u lift, šta da radiš? I da me udariš u j*ja, odvalio bih te još više od bola. Opustiš i jak šut u testise - pričao je Kristijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.