STEFAN NIJE HTEO NI DA JE IZ*EBE! Ivana oplela po Ivi, pa ju je gledateljka spustila zbog OVIH SCENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 09:07

"STEFAN NIJE HTEO NI DA JE IZ*EBE!" Ivana oplela po Ivi, pa ju je gledateljka spustila zbog OVIH SCENA!

Sve je snimano.

 U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita", bili su oči u oči bivši ljubavni par, Ivana Šopić i Stefan Karić, a ugostio ih je voditelj Maca Marinković.

U jednom trenutku se uključila gledateljka koja je svašta imala da kaže o Ivani.

- Ljiljana iz Beograda ovde. Nije Stefan pušten s lanca, nego je Ivani krivo što je Karić pobegao. Zamolila bih Ivanu da bude kulturna. Izgledaš kao žena od 37 godina. Tvrdila si da nikada Ivu nisi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzimala u negativnom kontekstu. Šta si govorila Vladimiru? Da će Stefan da iz*ebe Ivu. Da vredi toliko da Stefanu ni to nije hteo. Vadiš se sad kao što si se vadila za Janjuša. Nešto si izgubila kod njegovih intimnih delova - govorila je gledateljka.

- Da, sećam se toga - odgovorila je Ivana.

 - Da li i dalje misliš da je Iva zla? - pitala je gledateljka.

- Sada mi je Iva nebitna - kratka je bila Šopićeva.

 - Bili smo prinuđeni da gledamo kako se Iva nakon sek*a briše vlažnom maramicom, toliko o njenoj higijeni. Opere zube, pa popuši cigaretu - objašnjavala je gledateljka svoja zapažanja.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.