STAVLJEN NA STUB SRAMA: Gagi ne želi da vuče repove iz PROŠLOSTI, zadrugari SUMNJAJU u njegove namere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAVLJEN NA STUB SRAMA: Gagi ne želi da vuče repove iz PROŠLOSTI, zadrugari SUMNJAJU u njegove namere!

Ni sam ne zna šta bi...

Stefan Kandić dobio je priliku da postavi pitanje u "Igri istine", a namenio ga je Banetu Čolaku, koje je glasilo: "Koje je tvoje mišljenje o Stefana Miloševiću, Milici Kemez, Gagiju?".

- Smatram da Stefan ne kaže direktno šta misli. Ima dvostruke aršine za mnoge stvari. Sa njim imam korektan odnos, neću da donosim prerani sud. Milicu gotivim od provog dana ali je ne gledam kroz tu priču. Gagija sam gledao kao prijatelja, on mene nije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je moja najveća greška od početka. Razočarao me u mnogim situacijama ovde, smatram da ne treba da nastavlja priču iako se navodno završila - tvrdio je Čolak, a zatim je postavio pitanje Gagiju Đoganiju:

Baneta je zanimalo, s obzirom na to da je Đogani izneo lepe stvari o Kulićevoj tokom nominacija, kako je oprostio uvrede koje je Miljana iznosila na račun njegove ćerke Lune Đogani.

- Mene Miljana, od dana kada smo ušli, nije uvredila. Što se tiče Lune, bilo je toga, pratio sam u prethodnoj sezoni. Ja sam odlučio da ću da se resetujem po pitanju nekih zadrugara koji su vređali Lunu. Ne želim da vučem repove iz prethodnog rijalitija - rekao je Gagi.

Marko Janjušević prokomentarisao je da je Luna Đogani u prethodnoj sezoni doživljavala nervne slomove zbog Miljane Kulić.

- Više se družim sa Marijom, a manje sa Miljanom - tvrdio je Gagi.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.