STARI PLAMEN GORI! Luna objavila sliku sa BIVŠIM, a nije Sloba - ZAGRLJAJ govori više od REČI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARI PLAMEN GORI! Luna objavila sliku sa BIVŠIM, a nije Sloba - ZAGRLJAJ govori više od REČI! (FOTO)

Evo šta se među njima dešava!

Blogerka i zvezda prve sezone rijalitija "Zadruga", nedavno je otkrila da će se još jednom oprobati u ulozi zadrugarke, ali ovog puta će biti mnogo spremnija i samim tim pokušaće da pokaže svoje pravo lice u najboljem svetlu i naruši predrasude o sebi.

Međutim, nije ostalo puno vremena do ulaska u Belu kuću, a pre par sati blogerka je sve iznenadila svojom objavom na Instagramu.

Naime, Luna Đogani je više puta tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učešća u "Zadruzi" govorila o svom odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, pobednikom minule sezone "Parova". Njih dvoje su imali kratkotrajnu vezu prilikom jednom putovanja, a Luna je uvek govorila da joj je on jako dobar prijatelj i da ga voli i poštuje.

Nakon gesta u vidu čokoladica koji je nedavno dobila od Nenada, Luna je sada objavila sliku sa njim, ali svima je zapala za oko njihova prisnost. Zagrljeni, pripijenih glava su pozirala a evo šta je Luna napisala ispod slike:

On je moj drug i moja podrska ❤️ @gasttozz.official

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 30. Авг 2018. у 3:45 PDT

- On je moj drug i moja podrška - bila je kratka i jasna.

Mnogi bi rekli da između njih postoji nešto više od prijateljstva, a da li je stvarno tako, vreme će pokazati.

ŠTAAA?! I svi oni u Zadruzi 2? Pa, ovo će biti LU-DI-LO! Oglasio se Mitrović i ZAPREPASTIO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.