Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA PONIZILA MARKA MILJKOVIĆA: Ti si jedan Miško koji je zamenio Rajka i ostao si Piško! (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Marko Miljković i sinoć u toku emisije su se posvađali. – Samo ću konstatovati to što me zove Miško da bi ona volela da bude Luna, ali neće moći – rekao je Marko Dobrojevićevoj. – Ja sam ti rekla da sto svetlosnih godina da meni ne možeš da budeš dečko – rekla The post STANIJA PONIZILA MARKA MILJKOVIĆA: Ti si jedan Miško koji je zamenio Rajka i ostao si Piško! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MARKO NIJE ZA LUNU? Stanija: Miško Piško nije kvalitetan dečko!

Izvor: Press, 12.Feb.2019

O njemu nema lepo mišljenje . Stanija Dobrojević nije optimistički nastrojena prema vezi Ane Korać i Davida Dragojevića.. – To je jedna slatka pričica. Jesu se tu oni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.