STANIJA OPET U ZADRUZI Ona i Vlada su ZAJEDNO! Oplela: Dragana je sponzoruša, Zerina nebitna, a Luna...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA OPET U ZADRUZI Ona i Vlada su ZAJEDNO! Oplela: Dragana je sponzoruša, Zerina nebitna, a Luna...

Novi krug..

Na početku druge sezone rijalitija "Zadruga" stigla je kao jedan od najvećih favorita, pogotovo što je ranije trijumfovala na "Farmi". O njenoj vezi sa kasnije diskvalifikovanim učesnikom Vladimirom Tomovićem se naširoko pisalo, a onda je Stanija Dobrojević morala zbog bolesti da napusti takmičenje.

Sada je došlo vreme za veliki povratak i Stanija je ponovo ušla u "Zadrugu 2".

Ona je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević prokomentarisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najinteresantnije situacije iz šimanovačkog šoua. Za Draganu Mitar je rekla da ne voli takve sponzoruše, a u sukobu Baneta Čolaka i Zerine Hećo je stala blago na stranu Užičana.

- Zerina je iskoristila Baneta da bi došla u rijaliti "Zadruga", sažvakala ga i ostavila, a on je veoma zaljubljen u nju i ponaša se neprimereno - rekla je Stanija.

Dobrojevićeva je pričala i o Luni Đogani.

- Njena misija je bila da se pokaže u drugom svetlu nego što je to bilo u prvoj sezoni. I to joj poprilično uspeva, mada ima i ona svoje ispade. Ja sam joj za to "pranje" od prve sezone dala podršku, a i sad je isto - istakla je Stanija i otkrila u kakvom je odnosu sa Vladom:

- Ulazim kao zauzeta!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.