STANIJA JE PRVA POČELA DA SE GU*I, to je NAKARADNOST Kristijan Golubović bez DLAKE NA JEZIKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 09:39

"STANIJA JE PRVA POČELA DA SE GU*I, to je NAKARADNOST" Kristijan Golubović bez DLAKE NA JEZIKU

Objasnio je šta su današnje starlete.

U emisiji "Amnezija" na Pink radiju, voditelj Bora Santana ugostio je budućeg zadrugara Kristijana Golubovića.

U toku emisije Bora je upitao Kristijana da prokomentariše status starlete u domaćim medijima.

A post shared by Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official) on Aug 3, 2020 at 8:07am PDT

- Prva starleta, najpoznatija je Merilin Monro, a ove starlete su kao da su poljubile peglu, što više da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se izoperišu i to je malo nakaradnost, a to dezorjentiše mozak. One su loš primer, nije umesno! Nije pogrdna reč, to su zvezdice u usponu, to je devojka koja želi da uspe, da bude još lepša i to nije ništa loše, ali su oni pomešali žabe i babe - rekao je Kristijan, te se osvrnuo na svoju rijaliti drugaricu Staniju Dobrojević, koja je među prvima proglašena kao starleta.

catch me if you can 😛🦋

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on Aug 1, 2020 at 12:28pm PDT

- Od ovih izvikanijih, Stanija je prva počela da se guzi, pleše pred ogledalima, kamerama i to je imalo neku priču u to vreme, sada, kada pogledamo, kada prelistavate storije na Instagramu, vidite Staniju puta milion i boljih i lošijih - dodao je Golubović.

BONUS VIDEO: Bivša i sadašnja žena Đoleta Đoganija se skinule i ZAJEDNO ZAMEŠALE: Vesna i Slađa rame uz rame, ne zna se koja je zgodnija (VIDEO)

pubads.g.doubleclick.net pubads.g.doubleclick.net

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.