STANIJA ČULA DA JE VLADI PREMINUO OTAC: Pogledajte kako mu je izjavila saučešće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA ČULA DA JE VLADI PREMINUO OTAC: Pogledajte kako mu je izjavila saučešće (VIDEO)

Bivši ljubavnici.

Stanija Dobrojević stigla je spremna kako bi u emisiji ,,Zadruga - narod pita" zajedno sa voditeljem Milanom Miloševićem sumirala sve utiske o svom učešću i visoko plasiranom mestu broj 3.

Na samom početku dotakle su se teme o Vladimiru Tomoviću, a ona je iskoristila priliku da mu uživo u emisiji izjavi saučešće povodom tragedije koja se dogodila u njegovoj porodici, a to je smrt njegovog oca.

- Saznala sam preko lajva na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu je umro otac, evo ovom prilikom mu izjavljujem saučešće - rekla je Dobrojevićeva.

Vidno razočarana nije želela mnogo da govori o njemu, pa je jasno stavila do znanja da više ne želi da mu daje na značaju.

- Ja sam osoba koja nikad ne ostane neraščišćenih računa. Međutim, kako su se stvari odigrale sa njegove strane napolju, ja ne želim da mu spomenem ime - bila je jasna Stanija.

GASTOZ POZELENEO OD BESA: Psuje i besni zbog Zadruge! A tek ovo o Luni i Matoroj

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.