ŠTA SAD OVO ZNAČI? Posle Tanjine fotke sa SINOVIMA, oglasio se njen suprug: Jedva čekam da budemo ZAJEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 13:31

ŠTA SAD OVO ZNAČI? Posle Tanjine fotke sa SINOVIMA, oglasio se njen suprug: Jedva čekam da budemo ZAJEDNO

Njihov odnos nikome nije jasan.

Pevačica Tanja Savić konačno je, posle više od godinu dana, videla svoje sinove, nakon što ih je njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju. Pevačica je otišla po svoje naslednike u zemlju kengura, a uskoro sa njima dolazi u Srbiju.

Dok uživa sa sinovima, njen muž nije zadovoljan i nada se da će uskoro ponovo biti svi zajedno.

Dušan je najpre na pitanje o situaciju u njihovoj porodici poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nema komentar i da novinari mogu pozvati pevačicu za komentar, da bi na kraju ipak poslao poruku.

- Želim im sretan put, da ih Bog čuva, da su mi samo živi i zdravi. Volim ih sve troje više nego išta i da budemo svi zajedno što pre, kao što bi trebalo. Toliko od mene hvala. Pozdrav! Nemam više šta da dodam - napisao nam je Dušan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.