ŠTA? Njih dve u EMOTIVNOM RAZGOVORU! Luna rekla OVO o Kijinoj PESMI, pa tešila Staniju! Dele patnju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA? Njih dve u EMOTIVNOM RAZGOVORU! Luna rekla OVO o Kijinoj PESMI, pa tešila Staniju! Dele patnju!

Dele sličnu sudbinu!

Iako su na startu rijaltija bile sukobljene zbog Vladimira Tomovića, Stanija Dobrojević i Luna Đogani su nakon sinoćnjeg takmičenja u "Zadruzi" zakopale ratne sekire. One su po završetku programa udelile jedna drugoj komplimente, a onda se upustile u emotivan razgovor.

- Ja sam se pogubila kad je počela pesma. Vi ste super odradili, kao da ste mesec dana vežbale - rekla je Stanija, ali je Luna nastavila komentarišući Kijinu pesmu "Ne vraćam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na staro":

- I meni se sviđa vaš nastup, ja tu pesmu volim bez obzira na sve. Super što smo osvojili te pakete, sa svima smo podelili - dodala je Luna.

LUNA ILI STANIJA NA KIJINIM KRILIMA? Evo KO je imao VIŠE glasova i KO je pobednik takmičenja u Zadruzi

U nastavku, ona je rekla Staniji da potpuno razume kako se oseća posle diskvalifikacije Vladimira Tomovića jer je 20 dana veze u rijalitiju puno. Ona se prisetila i kako se u prvoj sezoni tresla kao prut kada je Sloba bio nominovan za izbacivanje posle 13 dana njihove veze.

Luna je takođe rekla Staniji da veruje da će Vladimir biti vraćen u rijaliti, ali tek kada prođe nekoliko meseci. Poslušajte ceo njihov razgovor:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.