ŠTA LI ĆE MU REĆI JELENA?! Tošić NABACIO novu mašinu! Iznenadićete se kada vidite šta fudbaler vozi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 11:04

ŠTA LI ĆE MU REĆI JELENA?! Tošić NABACIO novu "mašinu"! Iznenadićete se kada vidite šta fudbaler vozi! (FOTO)

Pohvalio se na Instagramu!

Duško Tošić se nikada nije stideo svog porekla, a za medije je svojevremeno ispričao i da je jedno vreme bio u domu za nezbrinutu decu.

O tome koliko nije opterećen slavom i popularnošću proslavljeni fudbaler je pokazao kada je na svom Instagram profilu postavio video i fotografije u kom vidi da vozi traktor i čuje da sluša narodnjake.

Tošić je uživao u vožnji uz muziku Miroslava Ilića, a kako je sve izgledalo, pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u videu.

Duško Tošić traktorista 1... pic.twitter.com/p7j4lOaQzu

— glziv (@glupostziva) June 1, 2020

Duško Tošić traktorista 2... pic.twitter.com/8F50Vqbvz3

— glziv (@glupostziva) June 1, 2020

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.