ŠTA JE SAD OVO? Jovana Misica SKOČILA na Cara, pa napravila DRAMU! Nikome nije jasno O ČEMU JE REČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 23:27

ŠTA JE SAD OVO? Jovana Misica SKOČILA na Cara, pa napravila DRAMU! Nikome nije jasno O ČEMU JE REČ

Štaaa?

Svađa Jovane Ljubisavljević i Filipa Cara počela je potpuno slučajno, a razlog je bila njegova bivša devojka, Mina Vrbaški. Car ju je prvo optužio da je radila protiv njega, pa joj je sa kreveta dobacivao sve vreme.

Nejasno je o čemu se tačno radi, ali je Jovana jasno poručila Caru da se nada da je konačno završio svaki kontakt sa Minom i da će se držati toga.

U toku svega, Jovana je i skočila na Filipa, pa mu se unela u facu i održala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predavanje. Da li se radi o prijateljskom savetu ili ljubomori - ostaje nam da vidimo u narednim danima.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.