ŠTA ĆE JOJ TO? NE TREBA JOJ: Gospodin Torta JASNO poručio Dragani za Vladu Tomovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE JOJ TO? NE TREBA JOJ: Gospodin Torta JASNO poručio Dragani za Vladu Tomovića

Ne previše opširno...

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi obavio intervjue sa zadrugarima pre izbacivanja, a prvi takmičar sa kojim je popričao bio je najnoviji učesnik "Zadruge 3", Edis Edo Fetić, poznatiji publici kao gospodin Torta.

On je na samom početku ispričao svoje prve utiske nakon useljenja u Belu kuću.

- Super je, ljudi su normalni. Teže je gledati od kuće, nego biti ovde. Lagano mi je za taj prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan. Mišljenje se skroz promenilo o ljudima jako brzo. Možda je i to samo taj prvi momenat. Retko grešim u prvom mišljenju, ali sad su tu još maske. U životu sam bio i sa najvećim ološima i sa najvećom gospodom, ali kako se ti postaviš sa ljudima, tako i oni prema tebi. Ali to ovde nije tako, kao da neki đavo uđe u njih za stolom - istakao je Edo, pa ispričao u kakvom je odnosu sa Draganom Mitar:

- Mi smo bliski prijatelji napolju i ovde smo. Ako mogu da pomognem nekako, to je to, i ona mi je pomogla. Bliski smo bili napolju, verovatno ćemo se ovde družiti. Normalan odnos neki - naveo je Fetić.

S obzirom na to da je Edis izjavio da mu je Dragana samo prijateljica, Ognjena je zanimalo da li bi on prešao granicu sa nekom zadrugarkom.

- Imam granice, gledaju me deca i porodica. Imam i ja malo godina, ne bih prelazio granicu. Ne razmišljam u tom smeru, ponašam se kao kad sam napolju. Ne bih da glumim zvezdu, ali ja imam malo veće kriterijume - rekao je Edo, pa se osvrnuo na Draganin odnos sa Vladimirom Tomovićem:

- Ne treba njoj to, šta će joj to? Nije mi jasna, gleda je porodica - dodao je Fetić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DIREKTNO U KAMERU: Akcija u garderoberu Dragane Mitar i Vladimira Tomovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

A Gospodin Torta tek što je ušao....Izjava ljubavi najvećeg zavodnika "Zadruge 3" Vladimira Tomovića Dragani Mitar zbunila je publiku kraj malih erkana...Naime, takmičar koji je prozvan da poseduje harem žena u Šimanovcima, koje se bore za njegovu ljubav, pre nekoliko dana otkrio je da gaji emocije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.