S*RŠIO JOJ NA LICE, PRSNULO U OKO: Ana Korać ODALA zadrugarima svoju S*KSI tajnu, a onda ŠOKIRALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S*RŠIO JOJ NA LICE, PRSNULO U OKO: Ana Korać ODALA zadrugarima svoju S*KSI tajnu, a onda ŠOKIRALA!

Nevaljala?!

Ana Korać je jedan od zadrugarki koje najviše pažnje usmeravaju na negu i fizički izgled. Ana uvek besprekorno izgleda, čak i u zadrugarskim uslovima, za koje je poznato da su oskudni kada je kozmetika i uopšte nega tela u pitanju.

Ona je jutros rano razgovarala sa Brendonom, Zerinom i Matorom o tome kako ona neguje kožu. Sve je bilo normalno dok Ana nije otkrila kako ona zapravo neguje kožu. Ona je ovom prilikom sa zadrugarima podelila tajni sastojak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojim neguje kožu, a u pitanju je konjska s*erma.

Ona je nanosi na lice. Pošto je priča o s*ermi podsetila i na onu mušku, podelila je sa zadrugarima da joj je jednom muško seme prsnulo u oko.

-  Sp*rma za lice ti je dobra. Konjska, nikako ljudska. To koristi. Šta, nikada ti nije neko sv*šio na lice? Meni jeste jednom, prsnulo mi u oko - rekla je Ana.

Celu situaciju pogledajte ovde.

DOVOĐENJE DEVOJAKA U STAN?! Lukas otkrio detalj iz INTIMNOG života i iznenadio sve! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZANEMEĆETE OD ŠOKA: Ana Korać do detalja opisala svoj najbolji SEKS

Izvor: Press, 21.Nov.2018, 11:56

Ana Korać je u razgovoru sa Zerinom Hećo, Jovanom Tomić Matorom i Branislavom Radonićem Brendonom pričala o negovanju svog lica. . Predložila je Jovani da svoje lice maže sp*rmom,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.