SRPSKA MANEKENKA DOŽIVELA DVE TRAGEDIJE: Povukla se iz javnog života, a jedna stvar na njoj VIŠE NIJE ISTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA MANEKENKA DOŽIVELA DVE TRAGEDIJE: Povukla se iz javnog života, a jedna stvar na njoj VIŠE NIJE ISTA

Šetala je pistom reme uz rame sa Naomi Kembel, Kejt Mos i Klaudijom Šifer

Top model Ivana Stanković krasila je stranice mnogih najpriznatijih modnih časopisa, snimala kataloge za razne brendove, pistom prošetala uz Naomi Kembel, Kejt Mos i Klaudiju Šifer, a poslednjih godina retko se može videti na javnim događajima.

Naime, manekenka koja je važila za najlepšu Srpkinju povukla se iz javnog života, ali je promenila i svoju frizuru.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Ivana Stankovic (@ivanazstankovic) on Jan 15, 2020 at 10:42am PST

Sada je kratku kosu zamenila nešto dužom, tako da kratka kosa, po kojoj je bila prepoznatljiva, sada više nije njen zaštitni znak.

Podsetimo, nakon uspešne manekenske karijere Ivana se povukla iz javnog života, a poslednji projekat u kome je publika imala priliku da je gleda bio je "Prvi srpski top model" koji se na malim ekranima emitovao 2011. godine.

A post shared by Ivana Stankovic (@ivanazstankovic) on Oct 2, 2019 at 9:42am PDT

O njenom ljubavnom životu u nekoliko navrata se pisalo, a 2006. godine imala je kratku vezu sa glumcem Vukom Kostićem i ta ljubav je bila tema svih domaćih medija.

Ivana se suočila i sa dve porodične tragedije kada je ostala bez sestre i bez oca, ali je iz svega izašla jača i uspela da vrati osmeh na lice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.