SREDNJE ŽALOSTAN ODNOS! Osman nikad BRUTALNIJI o SUKOBU Mensura i Karića, evo da li će OSTATI PRIJATELJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 22:37

"SREDNJE ŽALOSTAN ODNOS!" Osman nikad BRUTALNIJI o SUKOBU Mensura i Karića, evo da li će OSTATI PRIJATELJI

"Čovek ima problem kad su ti muško ženski odnosi u pitanju."

Otkad je veza Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića postala i više nego turbulentna, Stefan Karić je, kao prijatelj Mensura, bio protiv tog odnosa jer je smatrao da taj odnos ne donosi dobro svom prijatelju. Oni su se posvađali zbog Milice, i čini se, da su od tada odnosi zahladili. Da li će njiovo prijateljstvo biti na "staklenim nogama" ili će se sve regulisati, prokomentarisao je Osman Karić za "Pink.rs".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Iskreno mislim da su se strasti smirile kad je reč o nepotrebnim svađama usled nerazumevanja i različitih pogleda i shvatanja na neke situacije izmedju Stefana i Mensura. Ne želim biti pristrasan ali Stefan nije imao ni najmanju nameru da u nekim situacijama povredi ili ponizi Mensura.

- Jednostavno video je gde će ga ta veza sa Milicom odvesti i koliko će ga skupo koštati, što se na kraju ispostavilo kao tačno. Mislim da Milica i nije toliko tome doprinela koliko je Mensur sam sebi skočio u stomak. Na Miličinom mestu je mogla biti bili koja devojka, Mensur bi se isto ponašao. Jednostavno čovek ima problem kad su ti muško ženski odnosi u pitanju. Kad se rijaliti završi Stefan i Mensur će ostati u istom prijateljskom odnosu kao i pre. To je neki odnos, koji je srednje žalostan sa dosta obostranog poštovanja i ništa manje ili više od toga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.