SREĆA, VAKCINISANA SAM... Drugi put se zarazila koronom - ovoga puta, i njena TROGODIŠNJA ćerka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2021, 11:00

"SREĆA, VAKCINISANA SAM..." Drugi put se zarazila koronom - ovoga puta, i njena TROGODIŠNJA ćerka (FOTO)

Virus ne bira.

Kloi Kardašijan ponovo se bori s koronom, a ovoga puta pozitivna je i njena trogodišnja ćerka Tru.

"Htela sam da vas obavestim da smo Tru i ja pozitivne na kovid. Morala sam da otkažem nekoliko obaveza i žao mi je što nisam u mogućnosti da ostvarim planirano", napisala je 37-ogodišnja rijaliti zvezda.

Kardašijanka je istakla da je "srećom vakcinisana protiv smrtonosne bolesti", tako da ne bi trebalo da brine o teškim simptomima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili hospitalizaciji, piše portal Pejdž Siks.

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

"Sve će biti u redu. Bićemo u karantinu i sledićemo preporuke lekara", napisala je Kardašijanka.

Kloi se prvi put zarazila koronavirusom u martu 2020.

"Patim od migrene, ali ovo je najluđa glavobolja. Ne bih rekla da je to bila samo migrena. Grudi bi me pekle svaki put kad bih se zakašljala", opisala je tada simptome i dodala da je povraćala i imala povišenu temperaturu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.