SRAMNA ISTINA KOJOJ JE TEŠKO POGLEDATI U OČI! Otkriveno ko je Bebica - Miljana će PROPASTI u zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 20:35

SRAMNA ISTINA KOJOJ JE TEŠKO POGLEDATI U OČI! Otkriveno ko je Bebica - Miljana će PROPASTI u zemlju

Ni Pinokio mu nije ravan .

Nenad Macanović Bebica se pokazao kao jedan od najintrigantnijih učesnika Zadruge 5. Pojavio se niotkuda, niko o njemu ništa nije znao.

Miljana je tvrdila da je on ugledni biznismen, ambiciozan i sa velikim znanjem, da bi tek vremenom počelo da se odmotava klupko.

Njegov ulazak u Zadrugu samo je još više zbunio gledaoce. Njegova bliskost sa Miljanom i spremnost da ga kontroverzna Nišlijka koristi kao papuču, šokirale su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << region.

Nakon što su oboje diskvalifikovani, Nenad je potvrdio samo jednu priču o sebi, a to je da iskreno voli malog Željka, Miljaninog sina.

Miksi redovno kači slike prave porodične idile koje su ona i Bebica napravili za sina Ivana Marinkovića.

Ipak, kačeći slike indirektno su odali još jednu tajnu. Naime, Nenad je tvrdio da vozi audi, dok se na slici vidi da on vozi ipak daleko skromniji automobil.

Na ovaj način se Bebica još jednom potvrdio kao patološki lažov, 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.