SRAMAN POTEZ KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Nakon obraćanja Nadici i Mariji, ugrožen mu plasman u Zadruzi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 12:07

SRAMAN POTEZ KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Nakon obraćanja Nadici i Mariji, ugrožen mu plasman u "Zadruzi"?

Nije smeo ovo sebi da dozvoli?

Rijaliti "Zadruga" je TV format u koji su uključeni takmičari svih starosnih doba. Najčeće "barijera generacija" ne postoji, jer svi jednako učestvuju u svakodnevici na luksuznom zdanju u Šimanovcima.

Međutim, gledaocima popularnog šoua zasmetao je odnos takmičara Kristijana Golubovića prema negovim rijaliti-cimerkama.

Žestoki momak, po svemu sudeći, oseća se i nakon mnogo godina kao momak što potvrđuje i njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraćanje Nadici Zeljković i Mariji Kulić.

Golubović se ovim damama obraća sa "teto", a to je postao predmet rasprave na društvenim mrežama.

- Je l' matori Kristijan kaže Nadici "teta Nadice" ili mi se čini - zapitao se jedan od gledalaca "Zadruge", a onda su mnogi burno reagovali i podsetili da to isto čini sa majkom Miljane Kulić. Međutim, jedna gledateljka odlučila je da sve pojasni:

- Kristijan puni 52 u ponedeljak, a Nadica za 15 dana 59 godina. Znači starija je samo 7 godina. Marija ima 45 godina i 7 godina je mlađa od njega - istakla je.

Mnogi gledaoci smatraju da ovakvim odnosom prema ženama Golubović znatno ugrožava svoj plasman u rijalitiju "Zadruga", dok drugi smatraju da je to očekivano nonšalantno ponašanje ovog takmičara.

Šta vi mislite o ovoj temi?

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Snimak je PRESTRAVIO ceo internet (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.