SRAMAN POTEZ! Dalila ISMEVALA suprugu Eda Fetića! Zadrugari se OBRUŠILI na nju - HAOS u kući (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMAN POTEZ! Dalila ISMEVALA suprugu Eda Fetića! Zadrugari se OBRUŠILI na nju - HAOS u kući (VIDEO)

Žestoko se pravdala!

Jedno od intrigantnih pitanja gledalaca tokom sinoćnog programa u "Zadruzi" bilo je upućeno Edisu Fetiću.

- Da li vas je sramota što su vas Dragojevići nasamarili da nastupate sa onom pesmom? - glasilo je pitanje vezano za numeru "Žao mi je prevarene žene".

- Ne, nije me sramota. Dogovorili smo se da to bude sprdnja i potrudili smo se da tako i izgleda - rekao je Edis.

- Hteli smo da prikažemo šta se dešava napolju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ljudi napolju nisu shvatili poentu kada smo mi prikazali kako on odlazi iz kuće, nalazi se u klubu sa Draganom. Dragana saznaje da on ima ženu, mi se uzimamo za ruku, i obe odlazimo. On bude ostavljen na kraju, ne budu ostavljene ni žena ni ljubavnica. Mi ništa nismo izmislili, mi smo samo predočili gledaocima ovu sitaciju. To je bila sprdnja - pravdala se Dalila.

- Ovo je ozbiljno pravljenje sp*dnje. To je nešto što se dešava ovde, to je priča Edovog života. Ako se neko sp*da sa tim stvarima to je ružno - rekao je Lepi Mića.

- Svaka druga žena je napolju prevarena. Ovo je namerno urađeno. Ovime su povređene sve žene. On potcenjuje druge žene. Ona bi bila u stanju da to isto uradi. Ovde niko nije radio šta treba - pričala je Marija Kulić, a celu raspravu poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.