SRAM TE BILO! TI SI MANIPULATOR! Gledateljka OSULA PALJBU po Kariću, OPTUŽILA GA da je VARAO i FOLIRAO misicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 09:58

"SRAM TE BILO! TI SI MANIPULATOR!" Gledateljka OSULA PALJBU po Kariću, OPTUŽILA GA da je VARAO i FOLIRAO misicu

Branila je Jovanu,a njega osudila.

U toku emisije "Narod pita", gosti Ivane Šopić su bili Stefan Karić i Marko Đedović. Gledateljka je osudila Stefanov raskid sa Jovanom Ljubisavljević, nakon čega su ušli u sukob.

- Dobro veče, Ivana kraj telefona. Meni nije jasno kako Stefan kao obrazovana osoba ne može da odgovori nekom, nego traži Markovu pomoć.Kada dajete život na tacni, očekujte da vas komentarišu. Ja neću ništa loše reći. Pitanje za Stefana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li misli za sebe da je manipulator - upitala je gledateljka.

- Da - rekao je Stefan.

- Da li misliš da si kontradiktoran - upitala je gledateljka.

- Da - rekao je Stefan.

- Zamislite kada iz onolike ljubavi dođe do ovoga, koja normalna devojka će da trpi da neko zaprati u danu trideset devojaka. Zamerio si joj slikanje sa Čorbom, rekao si neće on da ti nadoknadi honorar. Zašto ti nisi odbio slikanje sa Dalilom - upitala je gledateljka.

- Jer nije ko imao da mi nadoknadi honorar - rekao je Karić.

- Eto kako govoriš o devojci koja ti je bila ljubav. Dok nisi bio u rijalitiju, o njoj su sve najlepše pričao, kada je započekla vezu sa tobom, onda je krenuo linč. Što se tiče njene podrške, onu su se isključili jer su pročitsali kakav je manilupator, igrao se sa njom. Ne mogu da shvatim da si rekao da je pronašla tvoje prepiske, a da si ti rekao da to nije razlog raskida, ša je onda? To joj je hvala što je brinula o tebi, tako joj vraćaš, smejer se raskidu sa devojkom koja te je toliko volela. Samo ću ti reći jedno, sram te bilo. Ti si odličan komentator. Da li misliš da nije razlog to što ti je našla poruke - rekla je gledateljka.

- Što bih rekao da jeste, ako nije razlog. On je ostala pored mene - rekao je Karić.

- Pa ostala je jer te voli. On je klasičan manipulator. Možeš da se smeješ koliko god hoćeš. Ti si pričao da žališ svaku svoju devojku sa kojom si bio - rekla je gledateljka.

- Ivana, ti si se lepo obratila Jovani jednom prilikom kada si rekla "U vezi si sa dečkom kom se svi šlightaju, bravo". Ja kao da gledama svog dečka da grli devojke bez majice u kasnim satima, grli ih oko struka, to mi ne bi prijalo da gledam - rekla je gledateljka.

- Zašto se vi nervirate, treba da budete srećni - rekao je Stefan.

- Ja ovde komentarišem šta mislim. Ti si sam rekao da si se pretvorio nešto što nisi bio. Tvoj otac je takođe kontradiktoran - rekla je gledateljka.

- Zar niste sada Vi kontradiktorni, kažete da sam ja loš, a želite da budem sa Jovanom - rekao je Stefan.

- Stefane, ja samo mislim da si manipilator, stalno govoriš ja, pa ja - rekla je gledateljka.

- Mene to ne zanima, nemam takav stav - rekao je Stefan.

- Oni su bili jako lep par, ali je Stefan proklet kada su žene u pitanju. On želi da mu devojka bude, lepa, obrazovana, dobra. Ja mislim da ti prema toj devojci nisi ispao čist. Ako se dopisuješ sa nekim, to je isto prevara. Ti si Jovani zamerao ukoliko nekoga pogleda. Ona njega toliko voli, za svaku ljubav posotiji lek, može das nađe bilo koga. Ona je morala da se popne na krov u ekonomskom dvoristu da bi dokazala ljubav. Meni se Markova izlaganja sviđaju. Konkreto pitanje za Stefana, da li je uramio Jovaninu sliku, pošto je rekao da će to uraditi - rekla je gledateljka.

- Ma sisaj ku*ac, je*em ti majku i oca koji su te napravili takvu - rekao je Stefan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.