SPREMNA ZA SVADBU? Ljuba ponovo išla POD NOŽ, a onda je usledio ŠOK! Evo šta je sada URADILA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNA ZA SVADBU? Ljuba ponovo išla POD NOŽ, a onda je usledio ŠOK! Evo šta je sada URADILA! (FOTO)

Neobično izdanje bivše zadrugarke.

Kikbokserka i rijaliti zvezda Ljuba Pantović sinoć se našla na glamuroznoj zabavi "Pinka" povodom 25. rođendana televizije.

Ona se pojavila na proslavi Pinkove žurke u veoma neobičnom izdanju. Uska bela hailjina je istakla njeno poprsje u prvi plan ali je javnost imala priliku i da primeti zavoje na njenom licu. Ona kaže da želi da bude tip top sređena ako je dečko iznenada zaprosi pa da za svadbu bude u najboljoj formi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ljuba je pravo iz operacione sale došla na žurku, a podizala je kapke kako bi dobila mačkast izgled očiju.

A post shared by Dragan Todorovic (@gagisa) on Sep 20, 2019 at 5:10am PDT

Kaže da bi bila još lepša nego što jeste, i da sve što uradi na sebi bude pravi pogodak. Ljuba se pojavila u pratnji estradnog frizera Dragana Todorović.

ŠTA TO PRIČAŠ BRE?! Svađa voditelja jutarnjeg pred kamerama! Dajana žestoko SKRESALA kolegi! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.