SPORAZUM IZ INTERESA: Zadrugar otkrio tajnu o Marku Miljkoviću - Luna je dobijala NERVNE SLOMOVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORAZUM IZ INTERESA: Zadrugar otkrio tajnu o Marku Miljkoviću - Luna je dobijala NERVNE SLOMOVE

Sve je jasno!

Voditeljka Dušica Jakovljević je u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostila bivše zadrugare Zoricu Marković i Branislava Radonića Brendona. Oni sa Dušicom razgovaraju o svemu što im se dešavalo proteklih deset meseci u "Zadruzi 2", kao i o dešavanjima nakon izlaska iz Bele kuće.

Tokom emisije je prikazan snimak u kom Luna Đogani besni zbog prijateljstva Marka Miljkovića i Brendona, a onda je Radonić dao svoj komentar na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve.

- Nikakvih varnica nije bilo. Marko je bio miroljubiv što se tiče davanja hrane i cigareta, jer je toga bilo u deficitu. Onda smo mi počeli druženje uz kafu. Naravno da sam se ja igrao, ja sam gledao da se distanciram od njih, jer je sve to otišlo predaleko. Luna je dobijala nervne slomove. Mi smo sklopili sporazum da to bude druženje na obostrani interes - objasnio je Brendon svoj odnos sa Miljkovićem.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Evo kako će u STAROSTI izgledati Ceca, Anastasija, Sloba, Kija, Luna, Nataša Bekvalac, Seka... SUROVO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.