SPISKALA 24. 000 EVRA NA OPERACIJE: Pogledajte šta je Ana Korać ponovo korigovala na sebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 12:10

SPISKALA 24. 000 EVRA NA OPERACIJE: Pogledajte šta je Ana Korać ponovo korigovala na sebi!

Ne prekida da se menja!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać ponovo je uradila eststsku korekciju na svom licu, što je mnoge iznenadilo nakon što je priznala šta je sve korigovala na sebi.

Rijaliti-zvezda je sa svojim pratocima na Instagramu podelila fotografju iz ordinacije gde ponovo radi usne, a kako je napisala u pitanju je oblik usana koji ima popularna lutka, Barbika.

Koraćeva je podelila krupan kadar svojih usana i pokazala kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada izgledaju, a očigledno je da Ana želi da izgleda baš kao Barbika.

Podsetimo, Ana je navodno izvadila rebra, a prema pisanju medija, to ju je koštalo 7.000 evra. Koraćeva je uradila i silikone u grudima, za koje je iskeširala 3.500 evra, takđe je operisala nos, i to više puta, što ju je koštalo 7.000 evra.

Bivša zadrugarka je ranije u usne stavljala hijaluron, koji je platila 250 evra, radila je jagodice, što košta 200 evra. Ona se nedavno podvrgla popularnom trenudu, mačije oči, koji je platila 800 evra.

Bivša rijaliti učesnica navodno je operisala i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, a za sve operacije i korekcije na svom licu i telu, Ana je navnodno ukupno iskeširala  23.750 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.