SPAVAO SA PREKO 10 HILJADA MUŠKARACA: Poznati reditelj šokirao svojim PRIZNANJEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAVAO SA PREKO 10 HILJADA MUŠKARACA: Poznati reditelj šokirao svojim PRIZNANJEM!

Bez zadrške!

Džoel Šumaher, reditelj filma "Betmen zauvek", kao i "Fantom iz opere", javno je istakao kako je za svojih 80 godina, koliko je upravo danas napunio, kroz krevet "propustio" između 10.000 i 20.000 muškaraca.

Strani mediji čitav dan gore zbog njegovog priznanja, a on i dalje nije otkrio sve o čemu je godinama ćutao.

"Spavao sam sa između 10.000 i 20.000 muškaraca. Imao sam se*s sa poznatima, oženjenima i sve to ću poneti sa sobom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u grob. Nikada nisam pričao ni o kome s kim sam delio krevet", izjavio je on.

"Koristio sam zaštitu, ali ona bi pucala. Bilo je i puno droge tada. Tako se nekad nosilo s gubitkom. Gubitkom mnogih koje sam voleo, koji su mi se sviđali, s kojima sam osećao jaku privlačnost, kojima sam se divio", nastavio je on, napominjući da će sve to otići sa njim u grob.

"Sada ima puno homoseksualaca koji se udaju, žene, imaju decu ili je usvajaju. Kad sam ja bio mlad, toga nije bilo", ispričao je Šumaher.

Zbog ove izjave podigla se ogromna prašina, a mnogi su došli i do zaključka da je upravo zbog takvog načina razmišljanja ovog reditelja "Betmen i Robin" i doživeo toliki uspeh.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.