SPAVAO JE SA TOBOM, SLAO TI JE PARE, IMATE I SNIMAK Zadrugarka iznela ŠOKANTNE detalje o Milici Kemez

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 02:28

"SPAVAO JE SA TOBOM, SLAO TI JE PARE, IMATE I SNIMAK" Zadrugarka iznela ŠOKANTNE detalje o Milici Kemez

Žestoka svađa!

U toku emisije "Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević podigao je Milicu Kemez, kako bi prokomentarisala njenu svađu sa Snežanom Ojdanić.

- Mene ovde niko više ne može da uvredi i neću dozvoliti da me neko vređa, svi znate šta sam ja sve preživela. Napolju su izlazili razni naslovi o meni koji nisu tačni, ja sam normalna devojka a svako ko mi nalepi neku etiketu, moraće sve da dokažu ali na sudu! Ona me zove sestro, a priča svašta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o meni neka ustane i kaže šta ima - rekla je Milica.

- Milica kada je sedela pored mene, ona je pričala i ja sam to iznela. Milica me nije ovde uvela i nije Veliki šed, i one ne može da mi sudi, i to potenciranje kako je ona stari učesnik! Sinoć mi je rekla da sam ja klošarka, ali sam ti rekla da me ne vučeš na jezik, da ne kažem šta imama. Čovek koji ti je poslao pare, on je i spavao sa tobom ima i snimak, a zove se Kenedi! - rekla je Snežana.

- Ovo je izmišljotina i budalaština, on će mi lično biti svedok jer on ima ženu. A ti, moraćeš da ideš na sud i da sve to kažeš, a i Bora zna isto sve - rekla je Milica.

A post shared by Snezana Ojdanic 🎤🎼🎵🎶 (@snezanaojdanic_official) on Sep 11, 2020 at 3:43pm PDT

- Ja znam da je Snežana svima krala bakšiš, i da su joj dve devojke ukrale taj novčanik kako bi vratile novac. Uzeli su to 900 franaka, a to si uzela od klavijaturiste - rekao je Bora.

- Da je Milica to radila, to niko ne može da kaže - dodao je Lepi Mića.

- Ja sam krao isto bakšiš, ali šta ću kada je muzičar glup, a sa tobom da pevam ja ti ne bih dao ni dinara od bakšiša - dodao je Bora.

- Ti nemaš pravo da pričaš, ti uzlaziš po klubovima posle svega. Ti komentarišeš nečiji izgled, a gledaj kolike su ti uši i sise. Pričaš kako su mi slali pare i snimali me, ali odgovaraćeš za to - rekla je Milica.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.