SPAVAĆA SOBA NA NOGAMA! Zbog nje su napravili opštu LUDNICU! Vređanje kakvo se ne pamti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 08:39

SPAVAĆA SOBA NA NOGAMA! Zbog nje su napravili opštu LUDNICU! Vređanje kakvo se ne pamti! (VIDEO)

Ima problem.

Filip Car je u rano jutros u spavaćoj sobi "Zadruge" ušao u sukob sa Lepim Mićom zbog Mine Vrbaški. Mića je koemtarisao sa Vladimirom Tomovićem kako Car juri Minu, a njega je to uvredio pa je krenuo da napada Miću.

- Ma koji ti ku*ac potenciraš to da ja pričam o Mini Vrbaški? Ja ne mogu više, kajem se što sam bio sa njom. Nisam se nikada svađao sa ženom, ja ne znam kako ću sa njom ovde. Muka mi je od nje. Ludaku matori - pričao je Car.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ja sam išao iza vas i čuo sam te šta ste pričali. Nemoj da je spominješ ni komentarišeš, ali ti moraš. Je*em te u usta - rekao je Mića.

- Ma da ja sam ološ ovde i kreten. Samo da vam se nagazim i da me je*ete svi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.