SPAVA U KREVECU SA BEBOM - Bivša voditeljka Parova objavila SRCECEPAJUĆU FOTOGRAFIJU iz spavaće sobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 20:26

SPAVA U KREVECU SA BEBOM - Bivša voditeljka Parova objavila SRCECEPAJUĆU FOTOGRAFIJU iz spavaće sobe

Ovaj prizor bi rastopio i najhladnija srca.

Nekadašnja voditeljka Hepi televizije i rijaliti programa "Parovi" objavila je prelepu fotorafiju na svom Instagram profilu, koje je mnoge ostavila bez daha.

Podsetimo, Jelenu smo mogli više puta u više sezona "Parova" da gledamo preko malih ekrana dok je vodila program u vili.

Kako se vidi na slici, Jelena je uspavljivala svoje dete tako što bi i sam ušla u krevetac sa bebom, a na fotki je i sama ona zaspala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << držeći flašicu u ruci.

Pored toga što ima svoje dete, Jelena je i tetka male devojčice, a na njenom Instagram profilu možemo svakodnevno gldati kako se snalazi u ulozi majke, ali i ponosne tetke.

Објава коју дели Jelena Dimitrijevic (@_jelena_dimitrijevic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Marko Miljković za Srbija Danas.com na dan Luninog POROĐAJA: "Došla je ona prava! Spreman sam!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.