SPAVA KOD MILJKOVIĆA U STANU! Nakon PRIČA da je IZBACUJU IZ STANA, Luna i Marko OTVORENO PRIZNALI ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAVA KOD MILJKOVIĆA U STANU! Nakon PRIČA da je IZBACUJU IZ STANA, Luna i Marko OTVORENO PRIZNALI ovo!

Sve u emisiji uživo!

Ovih dana su se mreže usijale zbog vesti da je stan u kojem živi Luna Đogani, a koji joj je nakon Zadruge kupila majka Anabela Atijas, zapravo nije njen već iznajmljen.

Sve je počelo od objave na stranici Zadruga - Pink gde je objavljeno da je ovaj stan zapravo iznajmljen i da Luna nema stan, a celu situaciju je dodatno zagrejalo gostovanje Lepog Miće i Marka Miljković u emisiji Narod pita, gde je Mića kroz svađu pomenuo ovo i rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gazda stana besan jer mu prisvajaju stan i da Đoganijeva ima rok do 1.avgusta da se iseli.

Luna je to jutros neposredno porekla  i kada je jutros svima poželela dobro jutro iz svog stana.

Danasa je gostujući u poznatoj emisiji na televiziji Pink progovorila o svojoj novoj pesmi "Deveti krug pakla".

- Mama je izabrala pesmu. Ona je bila sa mnom na snimanju, pesma je pisana za mene, autobiografska je, kao da sam je ja pisala, a metaforički je, tako da ljudi koji su manje inteligentni ne mogu da je razumeju - rekla je Luna, a mi ne možemo, a da ne primetimo da ovaj komentar nije na mestu.

Ona je tom prilikom rekla i da joj je menadžer već zakazao prve nastupe i da je veoma tražena u Crnoj Gori.

Nakon toga se uključio i Marko Miljković koji je progovorio o njihovom zajedničkom životu.

- Tu smo ona dolazi kod mene spava, ja kod nje, ali ne živimo zajedno - rekao je on.

On je govorio i o njihovom odnosu sa roditeljima.

- Sa Anabelom se nisam video, zamera mi dosta stvari, ali ja to razumem, kada se vrati, razgovaraćemo, a ja je razumem jer to je njeno dete. Kada se vratimo iz Egipta razgovaraćemo. Sa Gagijem imam super komunikaciju, kao da se znamo sto godina. On je na strani ljubavi, a moja mama je oduševljena Lunom - rekao je Marko.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.