SPALI PEŠKIRI: Ana i David ko od majke rođeni! ŽESTOKA AKCIJA U TUŠ KABINI: Zadruga se cela TRESE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPALI PEŠKIRI: Ana i David ko od majke rođeni! ŽESTOKA AKCIJA U TUŠ KABINI: Zadruga se cela TRESE

(VIDEO)

Rijaliti par, Ana Korać i David Dragojević su po dobrom starom običaju odlučili da se tokom ranih jutarnjih časova istuširaju. Tuš kabina im je poslužila kao savršeno mesto da razmenjuju nežnosti i uživaju u svojoj ljubavi.

Ana i David su do sada vešto prikrivali šta se to dešava između njih dvoje pod tušem, ali kako Dragojević ovoga puta nije mogao da obuzda strasti, zavesa se nekoliko puta drmala, te je očigledno da su njih dvoje vodili ljubav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ana je u nekoliko navrata skrenula pažnju Davidu da pokuša da se obuzda, pa se može čuti da je izgovarala reči "tiše, tiše".

Pogledajte rezultate

Nakon što su vodili ljubav, zaljubljeni golupčići su sa osmehom na licu izašli iz tuš kabine. Prva je to učinila Ana koja se obukla, a potom dodala peškir svom dečku, a onda su se zajedno uputili ka spavaćoj sobi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.