ŠOU - NE PRESTAJE DA IH UHODI: Miljana pitala Marka pred Lunom da li će biti zajedno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOU - NE PRESTAJE DA IH UHODI: Miljana pitala Marka pred Lunom da li će biti zajedno (VIDEO)

Samo je dobacila...

Luna Đogani i Marko Miljković su ušli pre nekoliko dana u verbalni sukob zbog Miljane Kulić koja ne prestaje da provocira Marka i da flertuje sa njim. Kulićeva je i večeras pokušala da iznervira Lunu dobacujući Miljkoviću, ali joj nije pošlo za rukom.

Miljković ovoga puta nije dao nikakav povod Miljani, već naprotiv, odgovorio joj je veoma drsko, ali moglo se zaključiti po Luninom izrazu lica da joj nije bilo svejedno zbog ovoga. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Marko, lutkice moja najlepša. Hoćemo li biti zajedno? - dobacivala je Miljana Marku.

- Sikter - odgovorio joj je kratko Miljković.

Luna i Marko su brzim korakom otišli do spavaće sobe i ignorisali Kulićevu, a da li će ona nastaviti da ih uhodi, ostaje da saznamo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.