SORAJA DOŽIVELA PORODIČNU TRAGEDIJU! Iznajmila PRIVATNI AVION kako bi stigla na NJEGOVU SAHRANU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SORAJA DOŽIVELA PORODIČNU TRAGEDIJU! Iznajmila PRIVATNI AVION kako bi stigla na NJEGOVU SAHRANU!

Slomljena bolom.

Soraji Vučelić umro ujak, iznajmila privatni avion kako bi došla na sahranu!

Naime, Saru je vest o smrti njenog ujaka veoma potresla jer je bila previše vezana za njega, a kako i ne bi kada je to bio rođeni brat njene pokojne majke.

Roses are red ,violets are blue ..God made me pretty ,what happend to you ? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 i know how to stress you out 😉😛

A post shared by Sara (@sorajavucelic) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Aug 17, 2019 at 6:55am PDT

- Soraja je bila šokirana kada je primila tu vest. Čim je čula šta se desilo, zvala je aerodrom i pitala kad je prvi let da bi se vratila u Crnu Goru. Rekli su joj da tog dana nema leta i da mora da sačeka. Ona nije mogla da čeka i iznajmila je privatni avion sa Mikonosa kako bi stigla na sahranu - rekao je izvor, pa dodao:

- Veoma je loše, on joj je bio jedini bliski rođak sa majčine strane. Nije ničim mogla naslutiti da se ovako nešto može desiti. Sara je ipak stigla na sahranu da se poslednji put oprosti sa ujakom - tvrdi izvor blizak Soraji.

💫

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Aug 13, 2019 at 7:39am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.