ŠOKOVI U RIJALITI SVETU: Luna je navodno trudna, a vratila se velika ljubav Zadruge - PONOVO zajedno, pomirili se

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKOVI U RIJALITI SVETU: Luna je navodno trudna, a vratila se velika ljubav Zadruge - PONOVO zajedno, pomirili se

Ne miruju ni u stvarnom svetu.

Pinkovu zvezdu Andrijanu Radonjić i njenog dečka Nemanju Đerića Đeksona otkako su napustili "Zadrugu" redovno prate priče o problemima u vezi. Kao da im međusobni problemi koje imaju nisu dovoljni, u sve se umešala i Đeksonova bivša Mina Vrbaški, zbog koje već danima kruže priče da su Andrijana i Đerić definitivno stavili tačku na svoju vezu, što su sinoć potrudili da demantuju.

Njih dvoje su se, nakon priča o raskidu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno pojavili na jednom prestoničkom splavu na nastupu Vojketa Đansa, njihovog doskorašnjeg cimera iz "Zadruge", gde se nisu odvajali jedno od drugog. Andrijana i Đekson su sve vreme pričali i igrali zajedno, a ni ovaj put ništa nije moglo da prođe bez Mine, koja se našla na istom mestu.

Iako je prvobitno želela da svima dokaže da joj ne smeta to što se Đekson provodio sa Andrijanom, te se s njom nasmejana snimala za Instagram, Mini je brzo opalo raspoloženje, pa se povukla u stranu gde je sela i nervozno čačkala telefon.

Da li su razlozi za Minino neraspoloženje bili Andrijana i Đekson ili je, pak, nešto drugo bilo po sredi, ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) Ova Stanijina fotka će vas PRENERAZITI! Dugo je nije bilo u javnosti, a sad ISPLIVALO... Gospode!

>

>

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.