ŠOKIRAO REGION! Poznati PEVAČ dobio ćerku u 65.godini, a EVO koliko je ŽENA mlađa od njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRAO REGION! Poznati PEVAČ dobio ćerku u 65.godini, a EVO koliko je ŽENA mlađa od njega!

Nikad nije kasno!

Poznati pevač grupe "Parni valjak", Aki Rahimovski postao je otac po treći put. Pevač je sa svojom partnerkom Barbarom dobio ćerku pre tri meseca, a sve su do sada čuvali kao tajnu, a sve je otkriveno u okviru emisije RTL Ekskluziv.

Barbarina majka je potvrdila ovu vest.

– Sve je odlično. Devojčica se zove Antonija. Zadovoljna sam s Akijem – rekla im je Rozalija.

Aki Rahimovski se oduvek trudio da svoj privatan život >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drži u tajnosti.

 Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom. U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavio u javnosti, pa malo ko zna kako ona izgleda.

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.