Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRALA JE SRBIJU EROTSKIM SCENAMA SA KIČIĆEM U SENKAMA NAD BALKANOM! Naša glumica bila je u vezi sa RADULJICOM

Glumica Ivana Dudić (28) pored glavne uloge u seriji “Crveni mesec”, pojavila se i u “Senkama nad Balkanom”, a njena uloga privukla je veliku pažnju, zbog intimne scene sa 14 godina starijim glumcem Gordanom Kičićem. Glumica Ivana Dudić otkrila je da bi poput većine svojih junakinja volela da se zaljubi, kao i da, kad za The post ŠOKIRALA JE SRBIJU EROTSKIM SCENAMA SA KIČIĆEM U SENKAMA NAD BALKANOM! Naša glumica bila je u vezi sa RADULJICOM appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ivana Dudić kada misli da je niko ne gleda radi ovo (video)

Izvor: Story, 27.Nov.2019, 14:16

Glumica Ivana Dudić (28) koju publika trenutno gleda u seriji “Crveni mesec” kao i u nastavku hit ostvarenja “Senkame nad Balkanom” jedna je od najtraženijih domaćih glumica današnjice. Baš ovo je bio razlog da Ivanu pozovemo da za naš magazin uradi jedan modni editorijal. Kako se ona snašla...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.