ŠOKANTNO OTKRIĆE! NEZDRAVA PORODICA?! Aleksandra otkrila BRUTALNE stvari o svojim roditeljima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO OTKRIĆE! NEZDRAVA PORODICA?! Aleksandra otkrila BRUTALNE stvari o svojim roditeljima!

Počela od detinjstva!

Pitanja novinara u Zadruzi uvek pokrenu konflikte među zadugarima. Tako je bilo i ovoga puta. Na red su došli Subotići. David je trebao da odgovori na pitanje zašto je rekao da se oseća gore nego ikada i da je Aleksandra zaslužna za to.

- Juče je trčala za mnom. Imamo različita mišljena, ja uradim neku glupost, ona teško shvati i onda to preraste u neku svađu. Drvo me pitalo šta mi je mama rekla. Meni ne treba mama da mi kaže šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da radim, ali nakon razgovora sa njom se osećam bolje. Zatvoren sam ovde, čudno sam se osećao - rekao je Dragojević.

Umešala se Ljuba koja je rekla da on pije i uporno radi ono što Aleksandri smeta.

- Ja sam više uradio za nju, nego što si ti ikada, nisi bila tu za nju. Nisi bila tu za nju nikad - vikao je David.

Aleksandra koja je ćutala do tada, umešala se i presekla Ljubu u izlaganju.

- Nemam ja nikakav komentar. Ovo što Ljuba radi je benigno. Uđeš u rijaliti, glumiš ovde, tukli su me, ćerke me odbacile. Ja sam odrasla u jednoj nezdravoj porodici. Ako me neko i razmazio, razmazio me moj tata. Ne želim da komentarišem Ljubu.Mama me blokirala na svim mrežama, sada ovde nešto priča.  - rekla je Aleksandra.

Ljuba se branila.

- On je rekao da je kurva i da će tako zarađivati, toliko od tate. Ova mama je nudila stan, ali ti si imala preča posla - rekla je Ljuba.

- Priča da je želela da me vodi u Finsku, Švedsku je laž. Mi kada smo bile male, kada se posvađaš sa tatom, uvek je moju sestru uzimala za ruku, mene je ostaviljala, ja sam bila sama u Kaluđerici, uvek si nas tako delila. Tukli ste me, zato sam ovakva kakva sam.

Umešao se i David.

- Ova mama je pričala kako sam ja divan, kako nikada neće naći dečka kao što sam ja. Onda se okrenula - rekao je Dragojević.

Potom su novinari tražili od Aleksandre da nastavi izlaganje.

- I jedno i drugo rade isto. Ona je meni zamerala na moru, kako joj dajem dete da bih mogla da se šminkam, kako gledam druge muškarce. Ona i Karađorđe menjaju ploču, kako njima odgovara. Oni vode rat preko mojih leđa, takmiče se ko je više pogrešio kao roditelj - rekla je Aleksandra.

Celu situaciju pogledajte na videu.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.