ŠOKANTNE optužbe! Ana isprozivala Davidovu majku, ušla u svađu sa Stanijom, a onda su u priču umešale Soraju! (VIDEO)

Izvor: Svet, 19.Mar.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNE optužbe! Ana isprozivala Davidovu majku, ušla u svađu sa Stanijom, a onda su u priču umešale Soraju! (VIDEO)

Biljana Dragojević, majka Davida Dragojevića, rekla je da bi više volela da se njen sin zaljubio u Staniju Dobrojević, a ne u Anu Korać, zbog čega je u kući ponovo izbio haos.
Ana je objasnila da joj je drago što njena porodica prihvata Davida, a o njegovoj mami otkrila je da nema tako lepo mišljenje. Nakon Aninog izlaganja situaciju je prokomntarisala i Stanija Dobrojević, a zbog njenih reči Koraćeva je zapretila advokatom.
“Nije me uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << to razljutilo, ja sam rekla da njegovu majku nikad neću vređati, ona ima pravo da me pljuje, to je njen obraz, moja mama je kulturna žena, ne raspravlja se. Ako njegova majka nije srećna što je on srećan, onda kakva je to majka? A za Staniju, ako joj se sviđa, neka je pozove kad izađu, neka žive zajedno, David je izabrao mene. David će biti moj muž i živeće sa mnom! David je moja najveća ljubav i drago mi je da je moja porodica prihvatila”, rekla je Koraćeva.
“Sad slušam i gledam njega, ne znam da li njemu ovo odgovara u rijalitiju. Ne izmišljam gluposti, tebe ne mogu da provalim, ili on ima takve izbore i to je to. Prvo, Aleksandra sa čitavom pričom i sa kime ima dete, a sada Ana i njen “modeling”. Ja tebe ne vređam, ja samo kažem da su to tvoji izbori”, rekla je Sranija.
“Pozdrav za advokata, Stanija! Kako Vladimir Crnogorac može da bude sa Stanijom koja se bavi “modelingom”? Ti si fejk! Sve što si uradila je fejk! Samo glumiš”, uzvratila je Ana.
“Znaš te priče da se bavim modelingom, od one kojoj si odana, što je prosipala od “Farme 4″ neke priče. Nekad je bila kao ti, a sad je madam! Dobijala sam je na sudu sve vreme! Ti se stvarno baviš tim, a tvoja madam je prosipala priče o meni”, objasnila je Stanija.
VIDEO: Kako je izgledala svađa Ane i Stanije pogledajte u videu ispod:

svetsvet
The post ŠOKANTNE optužbe! Ana isprozivala Davidovu majku, ušla u svađu sa Stanijom, a onda su u priču umešale Soraju! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.