ŠOKANTNA IZJAVA SRPSKOG GLUMCA: Shvatio sam šta je poenta života a to sigurno nije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNA IZJAVA SRPSKOG GLUMCA: Shvatio sam šta je poenta života a to sigurno nije

Jednom je dovoljno.

Aleksandar Radojičić otkrio je da ga ne zanima izgovaranje sudbonosnog "da" i zavetovanje na večnu ljubav, a naveo je i razlog zbog kog tako razmišlja.

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Jul 28, 2017 at 11:25am PDT

Mladi glumac, koji važi za jednog od najzgodnijih kod nas, otkrio je za "Premijeru" zbog čega ga bračni život ne zanima.

OSTALA NEMA: Miljana ne želi da govori o zetu koji je osumnjićen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ubistvo policajca

- Imam dete i shvatio sam šta je poenta života. "Ludi kamen" sigurno nije - rekao je u dahu Aleksandar Radojičić, siguran u svoje reči.

NEKO ŽELI TO DETE? Komentari zbog BEBE u Zadruzi izgledaju OVAKO! Mitrović na STUBU SRAMA! (FOTO)

Podsetimo, Radojičić je u emotivnoj vezi sa manekenkom Cecom Živković, a iako su u početku krili romansu, od nedavno to ne čine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.