ŠOK! ZERINA OGORČENA: Ne kajem se! Nakon MUČNE borbe SAOPŠTENO ko je napustio Zadrugu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2019, 03:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! ZERINA OGORČENA: "Ne kajem se!" Nakon MUČNE borbe SAOPŠTENO ko je napustio Zadrugu!

Veliko IZNENAĐENJE!

Večeras je u Zadruzi završeno još jedno uzbudljivo izbacivanje. Podsećamo da su nominovani za izbacivanje bili Zerina Hećo, Pavle Jovanović i Vlada Todorović.

Pavle Jovanović je imao najmanje glasova publike, Vlada Todorović je nominovan od strane zadrugara, a Zerina je nominovana zbog nedoličnog ponašanja.

Pavle je izjavio da nije očekivao nominaciju i da želi da ljudima pokaže kakav je, a Zerini nije jasno šta je nedolično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uradila da bi bila nominovana.

Zerina smatra da nije nigde pogrešila i ne kaje se zbog svojih postupaka.

Pavle Jovanović je pobedio u igri pa su njegovi glasovi duplirani. Na drugom mestu je bio Vlada Todorović, a Zadrugu je napustila Zerina Hećo.

Pomogli su ženi da plati gorivo, a njenih pet reči su bile dovoljne da SVI ZAPLAČU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.