(ŠOK-VIDEO) LUNA I SLOBA - PONOVO! Đoganijeva tražila da joj za rođendan peva ON, produkcija je IZNENADILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2019, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(ŠOK-VIDEO) LUNA I SLOBA - PONOVO! Đoganijeva tražila da joj za rođendan peva ON, produkcija je IZNENADILA

Ali neprijatno!

Dok su Miljana i Luna čitale poruke od fanova, Đoganijeva je uznemireno tražila Anabelinu, govorivši kako je izgubila. Kako se već dodatno potresla, Miljana se dotakla njene bake, Anabeline mame, čitajući njenu čestitku.

Kako je Đoganijeva tražila da joj izvođač na rođendanskoj žurci bude dj Đuka, a produkcija je neprijatno iznenadila, tj nije joj ispunila želju! Miljana ju je o tome obavestila prilikom ćaskanja, što je blogerku dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smorilo.

U tom trenutku, traživši svoje porodične čestitke, Luna je naletela na poruke fanova, ali ne lično njenih, već onih koji su nekada podržavali njenu i Slobinu vezu.

Tada se, na svoj rođendan, dotakla teme o Slobodanu Radanoviću, a kako je izgledala dok priča o njemu, pogledajte na ovom snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.