ŠOK! Tomović progovorio o odnosu sa Draganom Mitar, pa priznao: ONA JE POGREŠILA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Tomović progovorio o odnosu sa Draganom Mitar, pa priznao: "ONA JE POGREŠILA" (VIDEO)

Iznenadio!

Zadrugar Vladimir Tomović bio je na meti gledalaca koji su postavljali pitanja.

- Da li je ova zaljubljenost u Draganu tvoja igra? Ona nije moralna osoba, a ti to preferiraš. Ti si nju bacio na dno - glasilo je pitanje.

- Ako ćemo da stavljamo njen greh iz mladosti i moje iz prošlosti, onda tu nema kraja. Ako će sutra dva supružnika da prebacuju ko je sa kim bio, to ne vodi ničemu. Niko nije nevin, naivan i bezgrešan. Ona je pogrešila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što nije rekla sve šta meni govori u izolaciji. Meni ona odgovara nenormalno, velika strast je u pitanju kad smo sami. Žao mi je što to ljudi ovde ne vide - rekao je Vladimir.

Evo kako je to izgledalo.

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.