ŠOK TVRDNJE: Miki pretukao i NJIH DVE dok kamere nisu snimale: Iživljavao se 2 sata nad njom, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK TVRDNJE: Miki pretukao i NJIH DVE dok kamere nisu snimale: Iživljavao se 2 sata nad njom, a onda...

Dačl ije ovo moguće?!

Vladimir Tomović sa zadrugarima komentarisao je ljutog rivala Mikija Đuričića, koji je zbog agresivnog ponašanja i fizičkog nasrtaja na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović bio izbačen iz rijalitija.

Dok su zadrugari komentarisali, on je žestoko osudio Mikijevo ponašanje, a potom ga brutalno izvređao i optužio ga za batine koje gledaoci nisu imali prilike da vide.

- Vidi, ljudi kad dožive situaciju, povuku se. On je iz čista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mira udario Tomu. Svi ovde ćute, niko da osudi! Smrad jedan smrdljivi iz Kupinova. P*čka jedna! Nek se sad kod kuće leči! Svi su ga se plašili! Suzanu je dva sata u rehabilitaciji maltretirao, jer je rekla da bi volela da se ja vratim. Dalilu je tako noukautirao pesnicom, da ju je ubio. Ružicu isto. On njih ne udari šamarom, što je isto užasno, nego uzme pesnicom iz sve snage.  Ološ jedan smrdljivi - govorio je Tomović optuživši Mikija za nasilje.

Dok je Miki boravio na velelepnom imanju pričao je o sukobu sa Tomovićem, a kao razlog naveo je devojku koja je bila okidač za njihovo neslaganje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.